Behandelingen

Behandelingen

huilbaby's     -     a-symetrische baby's/voorkeurshoudingen
Heeft u een baby die veel huilt en/of a-symetrisch is(=kijkt vooral naar een zijde) dan treft u in de "Beekse Osteopathie Praktijk"meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied.

Voor een optimale beweeglijkheid
Een zware bevalling kan de oorzaak zijn van het verwringen van de schedel van een baby.Een baby kan u niet vertellen wat er aan de hand is. Hij kan zich veelal alleen uiten door te huilen. Huilen is normaal voor een baby, maar als hij of zij meer huilt dan 4 uur per dag wordt het al gauw erg veel en is er wellicht wat aan de hand(wat overigens niets bijzonders hoeft te zijn). De Osteopaat kan u na het onderzoek van uw baby vertellen of er wat aan de hand is en wat er dan aan de hand is en kan u vertellen of hij het kan oplossen.

Indicaties:huilbaby's, voorkeurshoudingen, ontwikkelingsproblematiek, motorische problemen, buikklachten, slaapstoornissen.kaakorthopaedische aandoeningen bij jonge kinderen(denk hierbij aan hoofdpijnen, spraak- en slik stoornissen, eetproblemen) problemen met de stoelgang, blaasproblematiek, evenwicht stoornissen en het Kiss syndroom.

Bij de behandeling van de baby gaat ook de aandacht uit naar de moeder.

Er wordt in de praktijk bij de behandeling, indien nodig,  van baby's, kleuters en kinderen  samengewerkt met kinderfysiotherapeuten, logopedisten, dietisten,  en gezinscoachen.Tevens kunnen wij voor schedelmetingen zorgen vlgs de nieuwe richtlijnen.

Adres

Strijpenseweg 19
4841 KZ Prinsenbeek (NB)
Tel: 076 - 541 67 78
E-mail: osteo.dons@casema.nl